TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Gustafsson megsérült, Jones ellenfele Cormier lesz

2014.07.24. 13:17 td_axl

jones-gustafsson.jpg

A várva várt Jones vs Gustafsson visszavágó sajnos elmarad! Alex - a UFC bejelentése alapján- edzés közben térdsérülést szenvedett (meniscus szakadás), ezért nem tud ketrecbe lépni az UFC 178 során. Helyette a sokáig nehézsúlyban versenyző, ez idáig veretlen olimpikon Daniel Cormier (15-0) bunyózik. Jones és Cormier sokat kóstolgatta egymást korábban a Twitteren. Jones PR-tanácsadója meg szabadszágon lehetett az elmúlt hónapokban, mert Jones sokszor beégette magát a közösségi oldalon. Most úgy gondolta, hogy privátban ír Cormier-nek a bejelentést követően, melyben az áll: "Remélem készen állsz apucira!" DC meg kitolta publikba, egy el nem küldött válasszal...

Cormiert a Cain Velasquezzel kötött szoros barátsága és edzőtársi kapcsolata megakadályozta abban, hogy az övért küzdhessen, ezért kisméretű (178 cm) nehézsúlyúként a legjobb lehetőség félnehézsúlyban kínálkozott számára. 2014 elején, olimpiai birkózó karrierje óta először, le is fogyasztott 205 fontra (93kg). Ott a relatíve ismeretlen, barisztaként dolgozó Pat Cumminsot KO-zta kevesebb, mint másfél perc alatt, majd májusban a legendás, (szintén olimpikon) Dan Hendersont fojtotta le a harmadik menetben. Az eddig is kiváló felhozatallal rendelkező UFC 178 semmit nem veszít fényéből, Cormiernek a páratlan birkózó karrierje és eddigi MMA meccsei miatt legalább olyan jó esélye van az öv megszerzésére, mint Gustafssonnak volt.

írta: td_gdaniel

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr136540653

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása