TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

McGregor legközelebb Poirier ellen bizonyíthat

2014.07.23. 08:59 td_axl

mecgregor.jpg

Új mérkőzéssel bővült az eddig is kiváló bunyósokat felvonultató UFC 178. A Jon Jones, Alex Gustafsson visszavágó mellett a tizenegy mérkőzés óta veretlen Conor McGregor (15-2) és a pehelysúlyban hatodikként rangsorolt Dustin Poirier (16-3) is ketrecbe lép. Kettőjük közötti találkozót régóta húzódó „trash talk” is fűszerezi, nemrég Dustin így nyilatkozott a Conort körbevevő iszonyatos UFC „hyperól” (ami főként az írországi piacra való nyitásnak köszönhető):

Túl sokat jár a szád… Lépjünk ketrecbe és döntsük el tényleg akkora csávó vagy-e, mint a fanjaiddal együtt gondolod. Mostanában csomó gyökér üzenetet kapok tőlük, de nem gáz, ennyivel édesebb lesz, amikor végre elintézlek. Én leszek a végső bírája annak, milyen szintű bunyós vagy!

A már említett mérkőzéseken kívül  a súlyos szalagszakadásból felépült Dominick Cruz, a jelenleg is teljes állású katona Tim Kennedy, Ronda Rousey lehetséges jövőbeli kihívója Cat Zingano és a karate specialista Stephen Thompson is ketrecbe lép.

írta: td_gdaniel

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr176536889

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása