TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Weidman majdnem lemondta a Machida elleni címvédést

2014.07.22. 20:49 td_hriczuakos

weidman machida.jpg

Második ízben védte meg sikeresen középsúlyú bajnoki címét Chris Weidman, miután az UFC 175 főmérkőzésén legyőzte Lyoto Machida-t. Chris a gála előtt folyton hangoztatta, hogy nagyon szeretne bizonyítani, mivel az Anderson Silva elleni győzelmeket követően még most sem veszik őt igazán komolyan, ezen pedig változtatni szeretne. Nos, a győzelme után ez alighanem sikerül majd neki, ráadásul nemrégiben a The MMA Hour műsorában felfedte, hogy 2 héttel a Machida elleni mérkőzés előtt nem is volt 100%-os állapotban.

Weidman ugyanis nem nagyon tudta mozgatni a bal kezét, nem tudott fogni vele semmit, nem tudott fogat mosni sem. A jobb kezével nem volt baj, de így is közel álltak ahhoz, hogy lefújják a Machida elleni meccset. Chris szerint borzalmas volt az egész szitu, nem akart kibújni a találkozó alól, hiszen úgy volt vele, hogyha a keze nem tört el, akkor nyugodtan bunyózhat. Kapott injekciós kezelést, bár elmondták neki, hogy ez sem garantálja a teljes felépülést. Végül azonban, mint ahogy azt már tudjuk, mégiscsak kiállt a brazil ellen, és ha nem is simán, de behúzta a meccset. Legközelebb alighanem Belfort ellen készülhet, akinek csapatával már üzent is, miszerint nincs is ezzel baj, csak ne csaljon Vitor, és álljon ki igazi férfi módjára.

H.Ákos

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr376535229

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása