TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Mark Bocek: Nőkkel edzeni olyan, mint kisfiúkkal

2014.07.22. 09:28 td_hriczuakos

06_Bocek_Hazelett07.jpg

Az elmúlt időszakban nem sokat foglalkoztatták a kanadai könnyűsúlyú harcost, Mark Bocek-et. A Tristar Gym-ben GSP csapattársaként azért kijutott neki a jóból edzések terén, az UFC-ben viszont annyira nem brillírozott, bár 2007-es érkezése óta még mindig Dana a kenyéradója, ami viszont igen impozáns teljesítmény. Legutóbb idén áprilisban lépett a ketrecbe, és megosztott pontozással győzte le Mike de la Torre-t. Mostanság pedig abban leli örömét, hogy előszeretettel kóstolgatja a női mezőnyt, és nem éppen randevúkat kér. Néhány hete Rousey és Mousasi gurultak egyet a földön, melyről Bocek-nek is megvan a véleménye:

„Micsoda időpocsékolás volt ez Gegard-nak, pedig biztos jó fej srác lehet. Talán néhányan nem értitek ezt, ezért elmagyarázom. Amikor egy olimpiai ezüstérmes női birkózó ellen birkózom, az olyan, mintha egy 12 éves fiúval csinálnám ugyanazt. Szerintetek egy nő le tudna győzni egy férfit egy küzdelemben? Ugyan már.”

Mark helyében én inkább óvatosan bánnék a szavakkal, nehogy Ronda kisasszony is megneszelje őket. Sonnen kiválásával nem sok trash talker maradt már az UFC-ben, lehet, hogy Bocek is erre a címre pályázik?

H.Ákos

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr356528773

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása