TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Buchinger Iván bemutatkozik pehelysúlyban az M-1 Challenge 50 gálán

2014.07.16. 20:20 td_axl

Április elején Buchinger 'Buki' Iván lehozta első meccsét az M-1 Global szervezetnél Sergey Golyaev ellen, az első menetben hátsó fojtással tudta le régi-új orosz ellenfelét. Buki ezzel egy mumust hagyott hátra a szekrényben, na meg a CWFC-t is, Frankfurtba költözvén pedig az MMA Spirit támogatását élvezve szeretné megkezdeni menetelését az M-1 Global szervezetnél. Edzői tanácsára mindezt azonban nem könnyűsúlyban teszi majd, hanem pehelysúlyban. Az ilyen komoly fogyasztástól korábban Buki ódzkodott, legutóbbi interjúnkban azonban arról beszélt, hogy a német csapatánál adott a megfelelő háttér immár ehhez is. 

Szóval augusztus 15-én Buki ismét harcolni megy az M-1 Challenge 50 gálán, ellenfele pedig a patináns Red Fury Fight csapatot képviselő Mikhail Malyutin (27-11) lesz. Mikhail hat meccses győzelmi sorozattól búcsúzott legutóbb egy megosztott pontozásos vereséggel. Nehéz, de nem megoldhatatlan feladat vár Bukira, ezúttal pedig nagyobb fizikai fölénnyel számolhat. WAR Buki!

td_polo_banner2.gif

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr556514625

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása