TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Nick Diaz visszatér?

2014.07.02. 11:02 td_Emree

Diaz1-miiddu-banner2.jpg

Mi lesz veled Nick?

Nem kevés szóbeszéd kelt szárnyra mostanság Nick Diaz visszatérését illetően. Hector Lombard és Ben Askren is jelezték, hogy szívesen megküzdenének a stocktoni kiválósággal, sőt még egy esetleges Anderson Silva elleni mérkőzés képe is felrémlett.

Diaz többször adott interjút a témában, a legtöbbször azt nyilatkozta, hogy addig nem fog újra bunyózni, amíg az UFC nem ajánl neki ötszázezer dollárt, vagy egy címmérkőzést. Nos, eddig úgy fest, hogy egyik opció sem játszik.

Dana White, az UFC elnöke így nyilatkozott a Diaz testvérek jelenlegi „szünetéről”:

„Számomra egyáltalán nem frusztráló a jelenlegi helyzet. Ha a Diaz testvérek többé nem akarnak küzdeni, az csakis rajtuk áll. Szórakoztató őket nézni. Tudom, hogy az emberek szeretik a meccseiket. Ennek ellenére, nem kényszeríthetsz felnőtt embereket, hogy bunyózzanak. Vagy akarnak küzdeni, vagy nem.”

Remélem az előbbi az igaz, mert bár tartozzanak is a legmegosztóbb személyiségek közé az MMA világában, a Diaz tesók meccsei sosem unalmasak. Nick Diaz saját bevallása szerint már nem élvezi úgy a küzdelmeket, mint valaha, de van az a pénz, amiért folytatná karrierjét.

A hétvégén a Glory gáláján beszélgetett Loretta Hunttal, aki a Sports Illustrared munkatársa. Szóba került az is, hogy a közeljövőben visszatér az Octagonba, de ezt csak a hölgyemény twitteréről tudjuk, így továbbra sem biztos semmi.

Ha engem kérdeztek ez kezdetnek már megteszi, mert ha Nick Diaz valóban megfontolta a visszatérést, akkor az UFC részéről biztos nem fogják azt megtorpedózni, főleg, hogy érvényes szerződése van a szervezettel. És, ha esetleg a pletykák igaznak bizonyulnának és Anderson Silva ellen térne vissza, akkor idén előbb lenne Karácsony.

diaz-silva.jpg

Akár ez a párosítás is létrejöhet!

 

td_polo_banner2.gif

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr76405169

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása