TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Ben Askren: Ha Nick Diaz leteszi a pipát, megküzdök vele

2014.06.18. 21:30 td_axl

Ahhoz képest, hogy nyugdíjas éveit tölti, szépen felforrósodott Nick Diaz körül a levegő az elmúlt napokban. Én még mindig másnapos vagyok, úgy berúgtam lendületből, amikor a látóhatárra került visszatérése egy potenciális Anderson Silva elleni meccs kapcsán, erre máris itt a következő bunyó, amiért morzsolgatni lehet a rózsafüzért.

askren.jpg

Oké, erre most nincs sok esély, de álmodozni jó: ezúttal a Bellator volt bajnoka, a jelenleg a ONE FC-ben bohóckodó Ben Askren vette szájára Diazt. Askrennel az MMA Roasted, az ökörködős ketrecharc podcast készített interjút, melyben mindenféle hülyeséget kérdeztek tőle, köztük azt is, mit gondol, hogyan szerepelne Nick Diaz ellen. Mivel Nickhez hasonlóan Askren sem egy pironkodós szűzlány, természetesen nem azt válaszolta, hogy „nem lennék rá méltó”.

„Ember, Diaz már nem is bunyózik, szóval miért beszéljek arról, hogy hogyan küzdenék meg egy nyugdíjassal? Nos, ha Nick Diaz távol tudja magát tartani a pipától, talán megverekszem vele. Simán földre vinném. Nem hiszem, hogy sok gondot okozna – valószínűleg bemutatná a középső ujját, meg minden, de én meg csak mosolyognék rajta.”

Az idézett rész sok röhögéssel körítve az 59. percnél hangzik el:

 

Diaz szervezetében kétszer találták marihuána nyomait profi MMA pályafutása során. Először 2007-ben, a Takanori Gomi ellen vívott meccse után, melyet fél éves eltiltással jutalmazott a Nevada Állami Atlétikai Bizottság, másodszor pedig 2012-ben, a Carlos Condit meccset követően bukott meg a teszten, ekkor egy évre tiltották el Diazt a sporttól.

írta: td_interim 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr876369763

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása