TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Dubaiban meccselt Badr Hari

2014.06.06. 16:45 td_adamrepa

A GFC (Global Fighting Championship), néhány herceggel és tehetős arab sejkkel a háttérben kicsit a zsebébe nyúlt és odareptettek néhány egykori nagy nevet múlt héten (valamint a boksz világából jól ismert Michael Buffert, Bruce Buffer UFC-bemondó testvérét, kommentátornak meg Pat Miletich-et és Michael Schiavello-t). Badr Hari múltja és jelenleg futó ügyei miatt is tiltólistás kicsit máshol, ezért a GLORY vagy hasonló szervezet háza táján nem nagyon lesz látható, Peter Graham vagy Stefan Leko pedig már igen csak leszállóágban vannak karrierjük ezen pontján, de az ottaniaknak valószínűleg még elég jól mutattak ezek a nevek.

Leko ugyan még 2005-ben megállította Hari-t, de a marokkói néhány hónappal később a Japán K-1 WGP-n csúnyán visszavágott és forduló rúgással helyezte el sarkát a német állkapcsán. Graham 2006-ban ütötte még ki Hari-t, második találkozásukkor Hari nyert egyértelmű pontozással, így végül is rá lehet fogni, hogy most állt igazán bosszút Graham-en... Azért azt se feledjük, hogy mind Leko, mind pedig Graham ~40 körül járnak, míg Hari 29.

gfc-3-dubai-leko-hari-graham-aerts.jpg

A gála továbbá bizonyítéka volt annak is, hogy bizony van az a pénz, hiszen a visszavonult Peter Aerts-et is "meggyőzték" egy kis anyagi juttatás segítségével, hogy ugyan meccseljen már egyet, ami az amerikai Dewey Cooper ellen viszont döntetlenre sikerült.

Hari az első menetben kiütötte Leko-t, Graham 4 menetet szenvedett a litván Arnold Oborotov ellen, aztán Hari őt is kiütötte az elsőben, ezzel pedig a nehézsúlyú tornát és a kiírt 1 millió Dirhamot is megnyerte (kb 270 ezer dollár). A gála után Hari-t letartóztatták egy állítólagos 2011/12-es incidens miatt, kihallgatták, majd elengedték. Nem tudni pontosan mi történt, de Hari hírnevén ez nem javít... Úgy tűnik bárhova megy a marokkói, a baj utoléri, megtalálja.

Hari Leko elleni meccse

Hari Graham elleni meccse

A tanulság? Néha a harcosok is "dubajoznak"...

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr636280594

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása