TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Zathureczky Zsolt: Férfias küzdelemben lettem tornagyőztes

2014.06.02. 20:05 td_axl

Hétvégén rendezték Budapesten a Harcosok Klubja 12. rendezvényt a Vasaban, melyen Zathureczky Zsolt is indult egy nyolcas K-1 szabályrendszerű tornán. Azon tornán, ahová Kálucz Martin is hivatalos volt, de a TDFN#1 során elszenvedett kézsérülése miatt ezt nem tudta vállalni. Alább olvashatjátok Zathu beszámolóját a tornáról.

zathureczky.jpg

2014 05. 31-én részt vettem a Harcosok Klubja 12. rendezvényén egy nyolcas torna keretében. Rendkívül színvonalas rendezvényt volt és nagyon jó harcokat láthatott a közönség rengeteg súlycsoportban, többféle szabályrendszerben, melyek K1 MMA és Thai box voltak. A selejtező és az elődöntő után a döntőben is sikerült győzelmet aratnom. Az első meccsem egy debreceni fiúval, Kontra Csaba nevű boxoló alapokkal rendelkező harcossal volt, ahol még bele kellet rázódnom a K1 szabályrendszerbe, de magabiztosan sikerült hozni a meccset. A második meccsem egy visszavágó volt a Thai Box berkekben jól ismert Gillányi Attila ellen. Igazi stílus a stílus elleni küzdelem volt, de egyhangú pontázással a bírók itt is úgy döntöttek, hogy a győzelmet én érdemlem meg jobban.

 

Majd következett a döntő Bors Ádám ellen, ahol férfias küzdelemben maradt alul az első menet végén. Nem sokkal a menet vége előtt sikerült testen megcsípni, ami a bíró számolását és a verseny végét jelentette. Összességében egy jól sikerült verseny volt annak miden drámájával és fordulatával, sok ilyen gálára lenne szükség, hogy minél több emberhez eljuthasson a küzdősport szépsége és varázsa, ami ezeken a versenyeken csarnokokat megtölti.

zathureczky2.jpg

 

Ezúton szeretném megköszönni a támogatást a barátaimnak, az edzőtársaimnak, az edzőimnek és a testvéremnek, akik bizalmat fektettek belém. A támogatóimnak:  az Elit Security Groupnak, XXL Pit Bull's Kennelneka, a Sun Rise Crosfit Arénának,hogy spáringok alkalmával biztosították ring használatát. Manageremnek Kovács "Elvis" Attilának és ahogy Friderikusz Sándor mondaná, köszönöm magamnak "mert nélkülem ez az egész nem jöhetett volna létre". Üdvözlettel a küzdő sport rajongóknak, remélem hamarosan újból jelentkezem egy újabb verseny beszámolóval.

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr176260858

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása