TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Browne: Overeem vagy megtanul csapatban dolgozni, vagy repül innen

2014.05.16. 17:38 td_hriczuakos

010213-ufc-Travis-Browne-pi-mp.jpg

Alistair Overeem hátrahagyva Floridát, és a Blackzilians csapatát hamarosan csatlakozik Jon Jones mellé, a holland ugyanis Greg Jackson-éknál folytatja tovább a pályafutását. Itt többek között Travis Browne is az edzőpartnere lesz, aki egyszer már kiütötte Alistair-t, de igazából komolyabb baja nincs egykori ellenfelével, azonban Travis szerint, ha Overeem nem követi pontosan az edzők utasításait, akkor nem nagyon fogja megvetni a lábát Új-Mexikóban:

„Szerintem mindenki megérdemel egy lehetőséget. Csak azért, mert Floridában nem volt a legjobb csapattárs, az nem jelenti azt, hogy itt nem lehet az. Amikor megérkezik majd ide, minden addigi dolog, amit korábban odaát csinált, az itt nem lesz nyerő. Jelent-e ez bármit is? Igen. Ha azt mondja majd: figyu edző, hozok ide pár srácot, és edzeni fogunk majd éjjel, akkor Jackson edző azt feleli majd neki, hogy vagy együtt edzel a csapattal, vagy repülsz innen. Szerintem a Blackzilians csapatában elég jól ellátták mindennel, amihez hozzászokott, és ami miatt azt gondolhatja, hogy máshol is megtehet bármit. De nem ebben a csapatban. Itt vagy a csapat tagjaként küzdesz, vagy nem. De ha nem, akkor jobb, ha elhúzol, mert itt nincs rád szükség. Nem mi kértük, hogy gyere ide, hanem te magad, mert tudod, hogy mire van szükséged. Szóval vagy megtanulsz csapatban dolgozni, vagy repülsz innen.”

H.Ákos

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr906169730

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása