TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Belfort: Egy állatnak érzem magam a TRT nélkül

2014.05.06. 19:32 td_hriczuakos

Vitor-Belfort.jpg

Néhány harcos szerint a TRT kivonása az MMA-ból az egyik legjobb döntés, melyet a sportág történetében meghoztak. Megint mások már nem őszinte mosollyal konstatálták mindezt, de ehhez lassan hozzá kell szokniuk, ha eddig még nem tették meg. Belfort-nak ez egy Weidman elleni meccsébe került, de a brazil szerint nem lefutott még az a párharc, legalábbis biztos, hogy megy még ő a bajnoki címért, és teljesen mindegy, kinek a derekán lesz addig. Sőt, már egyre jobban érzi magát, szinte kicsattan az erőtől, még úgy is, hogy már nem kap „extra” segítséget:

td_polo_banner.gif

„Bárkinél is legyen az öv, ő lesz a következő ellenfelem, ez tény. Egy állatnak érzem magam. A Szent Lélek megad nekem mindent, amire szükségem van. Úgy edzek, mint egy állat, senki sem edz nálam keményebben. A hormonom ma 200-on volt, a normál szintem pedig 300-800 között van. A TRT megemelte ezt a szintet, persze csakis a bizottság engedélyével. Az akkori hormonszintem ugyanazon a szinten volt, mint az ellenfeleimé, így most ők vannak előnyben. Az emberek szerint ideje lenne visszavonulnom. De nem vonulok vissza. Vissza fogok térni, és nyerni fogok.”

H.Ákos

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr386127495

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tar Miki 2014.05.06. 21:59:09

na persze ..Belfort egy droid volt..az első komoly ellenféltől beszopja
süti beállítások módosítása