TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

JDS: Most Aldo a legjobb

2014.04.24. 12:08 td_hriczuakos

junior-dos-santos-ufc-1601.jpg

Pár hónapja olvashattátok, hogy a korábbi UFC nehézsúlyú bajnok, Junior dos Santos hátrahagyva a Nogueira testvéreket, új csapatban folytatja felkészülését. Ez a csapat pedig nem más, mint a Nova União, melyben többek között Aldo és Barao is készül. Junior készülhet következő meccsére, melyet Stipe Miocic ellen vív majd, immár tehát új csapatban. Nemrégiben megkérdezték Cigano-t, hogy szerinte ki a legjobb MMA bunyós jelenleg:

„Most nagyon sok jó harcos van. Nem könnyű, de José Aldo-t mondanám. És nem azért, mert most a Nova União-ban vagyok. Annak idején is ugyanezt feleltem erre a kérdésre. Lenyűgöző az, amit Aldo csinált a súlycsoportjában. Tudom, hogy sok ember Jon Jones-t mondaná, és ő tényleg fenomenális, de Aldo karrierje csúcsán van, és régebb óta védi meg az övet. Most ő a legjobb bunyós.”

H.Ákos

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr506072382

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása