TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Rogan: Rousey elintézné Mayweather-t

2014.04.19. 16:33 td_hriczuakos

Screen-Shot-2014-03-03-at-12.48.21-PM.jpg

Az UFC szakkommentátora, Joe Rogan nemrégiben az ESPN SportsNation című műsorának volt a vendége, ahol többek között arról faggatták, hogy egy esetleges Rousey vs. Mayweather mérkőzésnek milyen lehetséges végkifejlete lenne:

„Minden azon múlna, hogy Mayweather-nek mennyi ideje lenne a felkészülésre, mert nagyon sokat kellene dolgoznia a földrevitelek kivédésében. Ez lenne a lényeg. Ha Rousey befogná clinch-be, akkor nem csak a földrevitel miatt kellene aggódnia, hanem a testére mért térdesek miatt is. Tartania kellene attól, hogy Rousey olyan mozdulatokat csinálna, melyeket ő nem igazán ért. És nagyon nehéz elkerülni a clinch-et. Ha megnézed Floyd Mayweather meccseit, nagyon ritkán érnek véget együtéses KO-val. Törékeny kezei vannak. És az MMA-ban kisebb kesztyűt használnak, amelyekben még jobban eltörheted a kezedet. Ronda sok olyan mozdulatot vinne véghez, melyeket Floyd nem értene.”

Ronda-Rousey-vs-Floyd-Mayweather-fight.jpg

A beszélgetés során Rogan arra is kitért, hogy minimum 6 hónap felkészülési idő kellene egy bokszolónak ahhoz, hogy az ökölvívásból átálljon az MMA-ra. Mivel az állótechnikájával Floyd-nak nincs baj, ezért csak a grappling-re kellene figyelnie, de azokat világklasszis edzők segítségével kell elsajátítania. Ki sajnálja még, hogy ez a meccs sosem jön létre?

H.Ákos

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr466052821

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

metadata 2014.04.20. 11:33:12

Floyd még benne is lenne a buliban, végül is mindennél jobban szeret nőket verni.
süti beállítások módosítása