TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Ellenberger: Hendricks egy évnél tovább nem lesz bajnok

2014.04.17. 17:01 td_hriczuakos

Jake-Ellenberger1.jpg

Az UFC váltósúlyú mezőnyét 2009 óta erősítő Jake Ellenberger-t jelenleg az 5-ik helyre rangsorolják súlycsoportjában, így tehát akár egy címmérkőzésre is lehetőséget kaphat, amennyiben sikerül begyűjtenie még 1-2 skalpot a nagy nevek közül. Legközelebb a nemrégiben Hendricks ellen elbukó Robbie Lawler várja majd a ketrecben, az összecsapásnak pedig nagy tétje is lehet. Egy esetleges győzelemmel mindkét fél jogosan bizakodhatna egy bajnoki meccsért Johny ellen. Jake gondolatai:

„Ahhoz, hogy legyőzd GSP-t, mindennek precízen a helyén kell lennie. Johny stílusával, hogy te diktálod a mérkőzés iramát, egyértelműen legyőzhető. Nem látom, hogy Hendricks 1 év múlva is bajnok lenne, túl sok jó bunyós van körülötte. Elég nagy lehetőségek vannak a TOP 10-es harcosok előtt. Most nem fűzök komoly reményeket a bajnoki cím iránt, mert a következő meccsemre kell összpontosítanom, de nagyon izgalmas időszak következik.”

H.Ákos

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr976043621

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása