TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

A Bellator középsúlyú bajnoka ellen tér vissza Tito Ortiz

2014.04.15. 18:00 td_hriczuakos

ufc133_pc_012.jpg

Eredetileg tavaly novemberben dobbantott volna a Bellator a PPV irányába, ám akkor Ortiz sérülése miatt Beltran ugrott be Rampage ellen, így pedig a gála maradt ingyenes a Spike TV-n. Azóta meg Rampage elindult a félnehézsúlyú négyes tornán, ahol a döntőbe jutott, ott pedig King Mo ellen találkozik, szóval egy ideig biztos nem találkozik egymással a két fél. De hogy Ortiz se maradjon ki a jóból, kijelölték neki soron következő ellenfelét, akivel majd a Bellator 120 gáláján találkozik, ami PPV-csomagban jön.

Bellator-Alexander-Shlemenko.jpg

És hogy ne legyen túlságosan könnyű dolga, Tito majd Alexander Shlemenko ellen találkozik, aki a szervezet középsúlyú bajnoka. Az orosz bunyós brutális mérleget tudhat magáénak, hisz 7 veresége mellett 50 győzelmet gyűjtött be, ráadásul ebből 37-et idő előtt fejezett be. 13 győzelmet számlál zsinórban, legutóbb Hector Lombard kapta el, még a 2010-es évben. A „Vihar” becenévre hallgató Shlemenko a megüresedett bajnoki címet Maiquel Falcao ellen gyűjtötte be, és idáig 3-szor védte meg, egyszer pontozással, egyszer kiütéssel, legutóbb pedig submission-nel. A felek egyébként félnehézsúlyban találkoznak majd, így tehát Alexander bajnoki címe most nem lesz terítéken, és Tito-nak sem kell vért izzadnia, hogy bemérjen 185 fontba.

A Bellator tehát megint komoly neveket pakolt össze a PPV miatt, hisz a fent említett párosítás mellett jön majd a Rampage vs. Kin Mo meccs, aminek győztese majd Newton ellen mehet a bajnoki címért. Az est főmérkőzésén pedig Alvarez és Chandler immáron harmadjára találkozik, hogy eldöntsék, ki is a legjobb. Ezen meccsek miatt pedig igazán várós már a gála, reméljük ezúttal nem történik semmilyen meglepetés, és az eredeti terveknek megfelelően megy le Rebney-ék első PPV húzása.

H.Ákos

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr986025324

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása