TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

ZBK Kempo: Portugáliában versenyez a válogatott

2014.04.09. 18:05 td_soleado

A hétvégi római jitsu Open és Eb után újabb rangos verseny szoríthatunk magyar sportolókért. Ezúttal a kemposokon lesz a sor, hogy hazánk harcos hírnevét öregbítsék Portugáliában,Vagos városában a World All Styles Championship elnevezésű versenyen.

179142_372672846183317_1246942955_n.jpg 

A negyedik alkalommal lebonyolításra kerülő versenyre 70 ország több mint 4000 sportolóját várják. Ahogy a neve is elárulja, rengeteg különböző stílusban mérik majd össze tudásukat a nemzetek. A fegyveres- és önvédelmi számoktól a pusztakezes viadalig bezárólag. A verseny nyílt nevezések alapján lehet nevezni, a mieink a Zen Bu Kan Kempo válogatott tavalyi eredményes szereplésének köszönhetően utazhatnak csütörtökön.

A hazánkból utazó 23 fős keretből Szűcs Gergőt és Lévai Lászlót kérdeztem a portugáliai út kapcsán.

A csehországi győzelme óta rendkívül motivált Szűcs Gergő utazás előtt gondolatai:

tumblr_n0zixuqUVi1tt3acqo7_1280.jpg 

„Nagyon várom már a versenyt, sokat készültem rá. A csehországi győzelmem óta csak ez a verseny motivált, amellett, hogy az ottani szép győzelmem nagy önbizalmat ad erre a versenyemre is. Teljesen magabiztosan állok a versenyhez, győzelemmel akarok hazatérni. Úgy érzem, hogy ehhez minden tudásom és lehetőségem meg van. A felkészülés időszak alatt heti 7-8 edzésem volt. Konditerembe jártam, erőt fejleszteni két hétig, majd ezt elhagytam hogy ne menjen a gyorsaság rovására és az utolsó két hétben cardio váltotta fel a súlyokat. A 8 edzésből 3 volt kempo, 3 volt konditermi edzés, és kettő volt futás.

 

Az indulás előtti 3 napot pihenéssel fogom tölteni, hogy feltöltődjek. Kelleni is fog az energia hiszen 8 versenyszámban indulok. 3 technikai (formagyakorlat, szinkron formagyakorlat, önvédelem) és 5 küzdelmi versenyszámban (chinese boxing – k1 szerű, K1, Low kick, Jiu-Jitsu Combat – amatőr mma szerű, földharc). Egyetlen egy szépség folt van csak a történetben, hogy a Mesterem, Takács Attila nem tart velünk. De remek kis kempos csapat utazik ki, és mindben támogatni fogjuk egymást.”

 

Az itthon többszörös Viadal győztes és számtalan kempos címmel rendelkező Lévai László szavai:

10150088_757413940965674_873295692_n.jpg 

„Április 10-én indul a csapatunk 23 fővel Portugáliába az ICKKF rendezte World All Styles Championship rendezvényre. Sikerült beküzdenem magam a Zen Bu Kan Kempo válogatott kerettagjai közé, így a csapat tagja lehetek.  Négy számban fogok indulni, egy technikai és három küzdelmi számban. K-1, No Gi Grappling, Pusztakezes Viadalban.

 


Felkészülésemből, amit tudtam, kihoztam. Tanítványaimnak köszönhetően a saját edzéseken is tudtam készülni, mivel olyan szinten vannak, hogy ez nem okozott gondot. Ezen kívül persze más klubokba is jártam. A magán edzéseimen pedig kikészítettem magam, szóval formában vagyok, és alig várom, hogy küzdhessek végre.
Köszönöm Totaldamage honlapnak!
Üdv!”

Lesz miért izgulnunk tehát, és a srácok ígérete alapján naponta jelentkeznek majd az aktuális eredményekkel, melyekről természetesen Titeket is tájékoztatunk majd.

Hajrá srácok!

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr725988358

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása