TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

UFC 173: Weidman vs Machida - lefújva

2014.03.25. 07:40 td_adamrepa

Tegnap robbant a hír, hogy Chris Weidman a lesérült bajnokok egyre növekvő sorához csatlakozva (Velasquez, Hendricks, Pettis) kénytelen volt lemondani UFC 173-as meccsét Machida ellen, így azt a júliusi UFC 175-re rakták át. Egy edzésen bekövetkezett sérülés miatt a Weidman kisebb térdműtétre szorul, mely így a terveket csúnyán keresztülhúzta.

A UFC most új főmeccs után néz és csak találgatni lehet, de valószínű, hogy előszedik Aldo-t, Barao-t vagy Demetrious Johnson-t, bár Hendo bejelentkezett és ajánlotta magát, mint beugrót Weidman helyett, arra hivatkozva, hogy Machida is megkapta Jones-t, amikor ő lesérült. A UFC 175 főmeccse állítólag Aldo és Chad Mendes visszavágója lett volna, ami most így valószínűleg a UFC 174-re kerül. A UFC 175 után egy nappal pedig a TUF finálén BJ Penn lép majd a ketrecbe, hogy újfent összecsapjon Frankie Edgarral.

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr85877693

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása