TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Fekete Sándor az IBJJF ranglista élén

2014.03.04. 09:29 td_soleado

Ismét nagyszerű eredményről tudunk beszámolni kiváló földharcosunkkal kapcsolatban, ugyanis, aki rövid pillantást vett az International Brazilian Jiu-Jitsu Federation oldalára, az láthatja, hogy a No-Gi ranglista Fekete Sándor nevével kezdődik a korosztályán belül.

1978194_628672870514948_1221972523_o.jpg

 

Mint általában, ezt a listát is az elért eredmények alapján állítják össze, így nem meglepő, hogy világbajnokunk itt is az élre került. Az összeállításból az is kiderül, hogy az előző, 3 hónappal ezelőtti rangsorolás is már az ő nevével kezdődött!

Sanyi a maga megszokott szerénységével beszélt a dologról, és elmondta, hogy a tavalyi sűrű év után, most elsősorban a tanításra és tanítványai eredményességére fókuszál. Az eredmények pedig ezen a téren is szépen gyűlnek, Szűcs Kristóf, Lakatos Sándor és a többi fiatal versenyző sorra szállítja az érmeket. Legutóbb éppen a Kelet-Európa Openen szerepeltek kiválóan a kecskeméti srácok. A soron következő nemzetközi versenyek közül Sanyi a római Opent emeltte ki, amire már szintén gőzerővel folynak a felkészülések.

dobogo.jpg

 

Szintén az IBJJF listán találjuk Szűcs Kristóf nevét is, aki a Gi-s ranglista 3. helyét foglalja el.

Gratulálunk a srácoknak!

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr845840237

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása