TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Gilbert Melendez mehet Pettis ellen

2014.03.02. 11:22 td_Emree

Gilbert-Melendez.jpg

Sokak kedvence, Gilbert Melendez karrierjének alakulásáról elég sok pletyka röppent fel a közelmúltban. Ezen cikk nem titkolt célja, hogy egy kis rendet tegyen a fejekben.

Annak ellenére, hogy Gilbert Melendez (22-3 MMA, 1-1 UFC) elfogadott egy szerződést a Bellatortól, mégsem fog a szervezet égisze alatt küzdeni. El Nino szerződése lejárt az UFC-nél és egy ideig úgy tűnt, nem követi újabb ajánlat, de nemrégiben bejelentették, hogy az UFC-nek és Gilbertnek sikerült megegyezésre jutniuk. Az UFC február 24-én hivatalosan bejelentette, hogy Melendez lesz a “The Ultimate Fighter 20″ valóságshow egyik csapatkapitánya, ellenfele nem más lesz, mint az UFC aktuális könnyűsúlyú bajnoka Anthony Pettis (17-2 MMA, 4-1 UFC). A show végeztével kettejük közt fog eldőlni a bajnoki öv sorsa.

A Bellator február közepén bejelentette, hogy a szabadügynökké vált Gilbert Melendez aláírt hozzájuk. A probléma annyi volt, hogy az UFC-nek a korábbi szerződés alapján még jogában állt igényt tartani Gilbert szolgálataira, és élt is ezzel a jogával. Anthony Pettis korábban egy első menetes karfeszítéssel nyerte el a szervezet könnyűsúlyú övét Benson Hendersontól. Sajnos, azonban térdsérülést szenvedett, így nem tudta megvédeni övét Josh Thomson ellenében.

A TUF 20. évadát májusban kezdik forgatni és bemutatkozik a női divízió új súlycsoportja (szalmasúly, strawweight 115 font, 52,27 kg) is. Az új évadot szeptemberben fogják bemutatni, és a győztese lesz a fent említett súlycsoport első bajnoka. Néhány név azok közül, akiket a UFC már korábban leszerződtetett a showhoz: Carla Esparza, Alex Chambers, Claudia Gadelha, Felice Herrig, Bec Hyatt, Emily Kagan, Juliana Lima, Rose Namajunas, Tecia Torres, Paige VanZant, Joanne Calderwood. Az UFC ezen felül tervezi, hogy El Nino feltűnik a “The Ultimate Fighter: Latin America” elnevezésű műsorukban is, ami idén nyáron kerül bemutatásra. Gilbert nem panaszkodhat lesz elfoglaltsága bőven az év további részében.

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr615837179

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása