TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Junior Dos Santos hátat fordított a Nogueira testvéreknek?

2014.02.05. 20:46 td_adamrepa

JDS.jpg
Két komoly, Cain Velasquez elleni vereség után úgy néz ki, JDS faképnél hagyta régi mentorát, Antonio Rodrigo Nogueirát, hogy a José Aldo és Renan Barão nevével fémjelzett, Andre Pederneiras edző által működtetett Nova União csapathoz csatlakozzon.

A hírt a Brazil Globo közölte először, akik nem túl finoman írtak a történtekről:

"Mindenki tudja, hogy Juniort Rodrigo Minotauro és Rogerio Nogueira hozta létre. Az MMA leghíresebb ikrei szereztek neki otthont, ennivalót és hittek a bokszolgató srácban, akiről úgy gondolták, hogy egy nap még nehézsúlyú bajnok is lehet. Aztán bevitték a UFC-be. Szinte senki nem tud róla, de a kapcsolat Minotauroék és JDS között megrendült. JDS egy hete Rióban van és nem mutatkozott a Team Nogueira teremben. Helyette a Nova União-ban, egy rivális teremben edzett, ami Minotaurót nem tette túl boldoggá. Minotauro állítólag egykori tanítványát és pártfogoltját hiúnak nevezte. Úgy érzi elárulta egykori barátja, aki azt mondta régebben, hogy soha se harcolna ellene. Luiz Dorea edző próbálja a tűzoltó szerepét játszani és menteni még, ami menthető Minotauro és JDS kapcsolatából. Furcsa, hogy bár egy hete még azt mondták, Junior mindkét teremben fog edzeni, aztán pedig az USA-ban is egy kicsit, Nogéknál azóta sem jelent meg. A legutóbbi edzésen Erick Silva, Rafael Feijao, Minotauro Nogueira mind jelen voltak, de nem dos Santos..."

A Nova União edzője, a fentebb már említett Pederneiras a két híres tanítványán, Aldón és Barãon kívül leginkább az általa létrehozott, birkózókat semlegesítő stílusáról ismert, melyet azok elég szépen használnak is küzdelmeikben. A két Velasquez elleni vereség után pedig és a történtek fényében, dos Santosnak lehet, hogy pontosan valami ilyesmire van szüksége.

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr705799580

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása