TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Bemutatkozik az Immortals Gym

2014.02.03. 20:09 td_soleado

2013 szeptember közepén nyitotta meg kapuit a küzdősportok szerelmesei előtt Mosonmagyaróváron az Immortals Gym.  Az edzőterem azzal a céllal jött létre, hogy végre megfelelő technikai hátteret biztosítson a városban a minőségi edzésmunka  elvégzéséhez . Hosszú, rögös utat jártak végig a megalkotók, de végül egy igényes, kiváló minőségű eszközökkel felszerelt  küzdőterem és egy komplett kültéri calisthenics park lett a kitartó munka eredménye.

immortals_logo.jpg

Sikerült hiteles, fiatalos lendülettel bíró edzői gárdát kovácsolni, akiknek köszönhetően a technikai feltételek  mellett a szakmai háttér is biztosított. Az Immortals Gym edzéslehetőséget biztosít a thai box, az ökölvívás, brazil jiu jitsu és a calisthenics kedvelőinek.

Itt lelt otthonra a mosonmagyaróvári thaibox csapat , mely a komáromi  Alexandros Bulls Muay Thai Teamhez  hasonlóan a győri Unicentral Bulls Team hálózatának tagja. A helybéli,  immáron egy egységet alkotó csapat két éve indult útjára Csányi János vezetőedző (Unicentral Bulls) szakmai segítségével. A három klub szoros összefogásban azon dolgozik, hogy a lehető legszínvonalasabb felkészítésben részesítse a sportolni és versenyezni vágyó fiatalokat, annak reményében, hogy a jövőben számos bajnok kerülhessen ki a régióból.

immortals_edzes.jpg

Épülőben van a terem Brazil Jiu Jitsu  vonala is, akiknek nemrégiben Petar Pecija tartott egy tanulságos szemináriumot. Természetesen az ökölvívók sem tétlenkednek, szorgalmasan, egyre növekvő létszámmal dolgoznak. A saját testsúlyos erősítés, a Calisthenics képviselői is hamar belelendültek az edzésmunkába és már pár hónappal a kezdetek után  jobb kondicionális, koordinációs képességekkel bírnak. A teremben folyamatos fejlesztés történik a sportolók igényeinek kielégítésére, valamint  a színvonal  emelésére.

 A terem vezetői, segítve más, hasonló körülményekkel nem bíró sportegyesületek munkáját próbálják korrekt feltételek mellett helyszínként biztosítani az objektumot. Ennek példája a közelmúltban megrendezett Capoeira Workshop  amelyre Szlovákiából, Ausztriából, Magyarországról egyaránt érkeztek résztvevők.

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr705793983

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rorschach · http://lowfast.blog.hu 2014.07.13. 13:33:04

Nagyon jo klub, kivalo edzokkel!
süti beállítások módosítása