TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Made in China – A Sárközi MMA Team ázsiai túrája (II.)

2014.01.27. 20:14 td_soleado

Folytatódik beszámolónk a Sárközi MMA Team Kínában töltött heteiről. Legutóbb ott hagytuk abba, hogy a srácok landoltak Xianban, amely a túra harmadik helyszíne volt. Itt a helyi birkózó csapattal gurultak egyet, majd egyetem szolgált az edzések központjaként, és mint kiderült nem véletlenül alakította így az utat a kinti szervező. A teremben nem más edzett, mint a helyiek szupersztárja, Jumabieke Tuerxun, akit jelenlegi is futó szerződés köti az UFC-hez, és a hírek szerint komoly szerepet szánnak neki a TUF: China fináléjában. A vele eltöltött közös edzésről jönnek Robi gondolatai:

 „Látszott rajta, hogy profi felkészülést végzett, nagyon pörgős, dinamikus mozgással bírt. Birkózó alapjai erősek. 2x5 perces sparringra volt lehetőségem, abban egyeztünk meg, hogy könyököt és térdet nem használunk fejre, továbbá gyakorló MMA kesztyűt és sípcsontvédőt viseltünk, fejvédőt nem erőltette, én sem ragaszkodtam hozzá, előtte mi is már éles meccsekre készültünk. Kemény 10 perc volt, az erejét talán rosszul osztotta be, a második menetben meg tudtam párszor fogni.”

image-413ef5a4db895287aa7a2ce33f7664522280a2fff138c5d75caad6bbb452ce69-V.jpg 

Az edzés után Jumabieke és menedzsmentje is elismerően nyilatkozott, és az UFA vezetője egy évre szóló szerződést kínált Robinak. Hogy elfogadja-e, arról még nem döntött, az itthoni edzéseket sem szeretné ilyen hosszú időre hátra hagyni. A csapat másik két tagja is komoly ajánlatot kapott, Csernicsek László és Elter Antal is egy féléves ajánlattal a zsebében térhetett haza, melynek kitöltését szinte azonnal megkezdhették volna. A Sárközi MMA Team pedig kizárólagos jogot kapott, hogy Magyarországról az UFA ottani, Kínában rendezendő gáláira harcosokat vigyen, illetve szerződéssel az ottani harcművészeti központokban készüljenek.  

 Egy rangos kung fu iskola látogatása is benne volt a programban, ahol tévések és a helyi vezetők várták őket. Itt edzés nem, inkább a kapcsolatépítés volt a fő téma.

image-82b6a2127b7ca884822649212d52d7899fbc9e3108f3f42b78236c04ac649394-V_1.jpg

 A túra csütörtökön ért véget, kint most két hetes ünnep kezdődik, ami alatt szinte teljesen leáll az élet, ezzel együtt az edzőtermek is bezárnak, ezért Robiék inkább hazatértek, és minden bizonnyal április környékén látogatnak ki újra.

"Összességében egy nagyon jó utazást volt, amiért kimentünk, azt teljesítettük. Tanultunk sokat, és bizonyítottunk is, aminek következtében hosszútávon számolnak velünk ezentúl. A munkát most itthon folytatjuk, az első félévben már most rengeteg versenyünk a naptárban."

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr685783840

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása