TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Mozgalmas év után, mozgalmas év előtt – interjú Szűcs Kristóffal

2013.12.30. 20:09 td_soleado

Jóformán, ahol Kristóf versenyen eddig elindult, szinte mindent megnyert. A sikert persze nem adják ingyen, ezt ő is nagyon jól tudja. Komoly edzésmunka és rendíthetetlen akaraterő áll a sok aranyérem másik oldalán. Ékes példaként szolgálva arra, hogy érdemes a sportnak és a sport szerint élni.

fenykep(1).JPG

 Kristóféknál a sport családi ügy, édesapja és testvére is szívesen ölt Gi-t magára. Öccse, Andris szintén szép eredményekkel büszkélkedhet már a juniorok közt.

 Az idei sikeres évnek köszönhetően két komoly verseny vár Kristófra a 2014-s év első felében. Első magyarként pedig ott lesz az Abu Dhabi Pro World Jiu Jitsu Championship-en áprilisban, de a részleteket olvassuk tőle:

fenykep.JPG

 „Közel 10 éve küzdősportolok, apukám vitt el először egy tradicionális ju jitsu edzésre Kecskeméten ahol Berkes László és Fekete Sándor szerette meg velem ezt a sportot. Később rájöttem, a földharc érdekel igazán, így kötöttem ki a brazil jitsunál. Jelenleg Budapesten a Gracie Barra Hungary-ben edzek, Max Carvalho alatt, illetve ha időm engedi Kecskeméten is.
Ősszel nagyon sikeres versenysorozatot zártam, először a szlovák bajnokságon lettem első, utána pedig három versenyen nyertem dupla aranyat (súlycsoport és abszolút), az Abu Dhabi Pro kvalifikációs versenyen Lengyelországban, a Hungarian Openen és a szegedi Global Grappling bajnokságon.
2014-ben nagyobb kihívások is lesznek, mint például januárban az Európa bajnokság Lisszabonban, vagy az Abu Dhabi Pro világbajnokság áprilisban. Abu Dhabiba a Varsói győzelemért a Sheik állja az úti költségem, és a teljes ellátást, Lisszabonba pedig a magyar bajnokságon nyertem a jegyem.
Megteszem a tőlem telhetőt, 100%-ot adok bele mind a felkészülésbe, mind a versenyzésbe, de nyilván a jó csapat, akikkel edzek a legfontosabb,  nekik köszönhetem, hogy idáig jutottam.
Talán Abu Dhabit nagyobb kihívásnak tartom, mivel ott a világ legjobbjai lesznek, akik abszolútot nyertek kvalifikációs versenyeken, de az Eb-t sem szabad lebecsülni hiszen nyílt verseny, és a világ minden tájáról jönnek ide is, és nem ritka a 40-50 fős  súlycsoport.
Jó érzés első magyarként kijutni az Abu Dhabi Pro vb-re, külön nyomást nem érzek emiatt magamon, inkább motivál a dolog.
Természetesen mindkét versenyen az aranyérem a cél!

Köszönöm a lehetőséget a Totaldamage.hu szerkesztőinek!”

 Mi pedig sok sikert és sérülésmentes felkészülést kívánunk, és természetesen mindkét versenyről beszámolunk majd!

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr825716694

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása