TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

A Red Hot Chili Peppers és az MMA

2013.12.17. 19:17 td_adamrepa

kiedis.jpg
Anthony Kiedis-t a UFC on Fox 9 gála során kapták mikrofonvégre és - többek között - kedvenc UFC pillanatáról faggatták. Kiedis elmondta, hogy bár nehéz a választás, ő a UFC 1-et jelölné meg.

"Felhívott a haverom, és azt mondta, hogy azonnal át kell mennem hozzá, mert ez valami őrület lesz. Aztán, ahogy ültünk ott és egymásra néztünk, ezzel a "te is láttad ezt?" tekintettel... Igazából kb tízezer UFC-hez kapcsolódó emlékem van, mert úgymond vallásosan követem."

Anthony Kiedis valóban gyakran látható a gálákon, több Dana White vlogban is feltűnt, fényképezkedett már bunyós és átlag rajongóival is. Sőt, a banda Higher ground című számát a TUF 15 évadjának (Cruz vs Faber) harmadik részében, az intróban is felhasználták, természetesen a tagok teljes beleegyezése után, amit Dana White külön megköszönt nekik a Twitteren is.

kiedisrampagedfw.jpg

A UFC 79-en Rampage Jackson és Dana White társaságában

"Szeretek a gálákon már az első bunyónál ott lenni. Lenyűgöz a dolog. Minél tovább megy ez az egész, annál gyorsabban fejlődik. Régen is érdekes volt, amikor egy stílus ment egy másik ellen, de a mai forma az igazi, ami már olyan, mint a sakk. Egyre jobb lesz." - mondta Kiedis, mikor a sport evolúciójáról kérték ki véleményét.


"Sok kedvencem van. Cain Velasquez, Frankie Edgar... De azokat is tisztelem, akiket egyébként annyira nem szeretek. Minden harcost tisztelek. Túl sok embert kéne felsorolnom."


"Én inkább csak szörfözök, futok és a hat éves fiammal birkózok, aki amúgy bjj-zik és karatézik, de nem, én nem vagyok profi bunyós. Persze úgy gondolom, bárkit meg tudok verni, de igazából azt hiszem te is lenyomnál." - mondta viccelődve a riporter hölgynek.

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr375696148

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása