TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Megújul a Totaldamage!

2013.12.10. 20:37 td_axl

Kedves olvasóink, követőink és barátaink!

Nem mindennapi, remek hírt szeretnénk ma veletek megosztani. A Totaldamage oldalunk eljutott arra a pontra, amikor már egy garázsból és sufnitunning megoldásokkal nem tudjuk a továbbiakban kiszolgálni a közönségünket, együttműködő partnereinket. De ne ijedjetek meg, nem megszűnünk, épp ellenkezőleg, újjászületünk!

td_logo.jpg

Megújulásunk első eseménye, a logónk frissítése, ami már méltán és talán még professzionálisabban tükrözi elkötelezettségünket és rajongásunkat a sport iránt. Továbbá, azon kívül, hogy híradásunk és szolgáltatásaink (pl. totaldamage.tv) is egy magasabb szintre lépett az utóbbi hónapokban, szakmai stábunk is olyan szakemberekkel bővült, ami reményeink szerint hosszútávon garantálni tudja, hogy az oldal a nagyobb költségű eseményeit is finanszírozni tudja, illetve tartalmaink még részletesebb, magasabb színvonalúak legyenek.

Ezentúl a Totaldamage Media Kft. lát el minden olyan feladatot, ami az oldal gazdasági feltételeinek biztosítására szolgál. Mi hiszünk abban, hogy mindenki foglalkozzon azzal, amihez ért, ezért nagy örömünkre szolgál, hogy mostantól a rendezvény és média világában már bizonyított szakemberek gazdagítják a Totaldamage még mindig kicsiny családját. 

Amit ti ebből érezhettek a jövőben: még több kreatív és nemzetközi tartalom, új együttműködő partnerek, folyamatos, az aktuális trendeknek megfelelő híradás és további meglepetések a következő évben. Szeretnénk titeket biztosítani arról, hogy nem lettünk mások, nem váltunk egy profitorientált szervezetté, pusztán jobbak lettünk, fejlődünk, hogy még több energiát szentelhessünk az oldalnak, nektek. Köszönjük eddigi támogatásotokat és bízunk benne, hogy az új keretek között még többet és jobbat adhatunk nektek! 

A Totaldamage szakmai csapata

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr415685084

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

james80 (törölt) 2013.12.11. 12:35:07

Igazán jó hírek ! Sok sikert !
( "A kéz és lábtörést!" azt hiszem nem lenne ide illő.)
süti beállítások módosítása