TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Newton: Megint szétzúzom King Mo arcát

2013.10.30. 00:22 td_hriczuakos

Azt hiszem, nyugodt szívvel kijelenthető, hogy az idei év egyik meglepetése kétség kívül a King Mo vs. Emanuel Newton meccsen következett be, mikor is Newton kicsapta az „enyhén” arcoskodó Laval-t. Utóbbit ugyanis látványosan döntőbe akarták juttatni, de a Bellator végül a saját h*gyában ébredt fel, mikor elmaradt ez a történet. Aztán gyorsan kiírtak még egy félnehézsúlyú tornát, ám ezúttal a szokásos 8 résztvevő helyett csak 4 harcos indult el a tornán, melyen csodák-csodájára King Mo nyert. Newton eredetileg a regnáló világbajnok, Pumukli ellen készülhetett volna, de azóta már nyilvánosságra került, hogy Newton és King Mo ismét összecsapnak egy interim övért. Emanuel mesélt kicsit a sherdog-nak a legutóbbi összecsapásukról:

„Amikor kimegyek harcolni, nem is figyelem a kamerákat, semmi ilyesmire nem gondolok. Csak kimegyek, és megint szétzúzom King Mo arcát. Tudom, hogy egyértelműen átnézett rajtam, de ez Mo, ő már csak ilyen. Öntelt és arrogáns volt, én pedig fenékre ültettem. Amikor megpróbálta összerakni az ütéseit, akkor is pontosabban találtam, mint ő.”

H.Ákos

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr755603396

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása