TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Gustafsson örül, hogy Lil Nog ellen mérkőzik legközelebb

2013.10.30. 00:20 td_hriczuakos

Minden bizonnyal lesz visszavágó Jones és Alexander között, ám még mielőtt ismét találkoznának a felek, egy újabb teszt vár majd rájuk. Az már hivatalos, hogy Jon következő kihívója Teixeira lesz, a napokban pedig hivatalossá vált, hogy Gustafsson Lil Nog-al csap össze, valamikor 2014 márciusában, ekkor tér vissza ugyanis az UFC Londonba. Lil Nog és Gustafsson az eredeti tervek alapján már találkozott volna egymással, akkor a buli elmaradt, viszont a jövőben ezt pótolják. Gustafsson gondolatai:

„Nagyon izgatott vagyok, hogy Londonban harcolhatok majd. Már küzdöttem ott, és nagyszerű érzés lesz visszatérni, pláne egy olyan bunyós ellen, mint Lil Nog. Már küzdenünk kellett volna korábban, de az nem történt meg. Most viszont ismét itt lesz az alkalom, és már nagyon várom a találkozást. Nagyon jó harcos, és kiváló ellenfél lesz.”

H.Ákos

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr635605088

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása