TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Tyson: Esélyem se lett volna Royce Gracie ellen

2013.10.26. 16:48 td_hriczuakos

A nehézsúlyú ökölvívás ikonikus alakja Mike Tyson, személyisége kapcsán megoszlanak a vélemények, eredményeit azonban nem lehet elvitatni tőle. Tyson egyébként nagy MMA-rajongó, és mivel országos cimborája Dana-nak, olykor feltűnik egy-egy UFC-gála keretein belül. Egy interjúban nemrég válaszolt arra a kérdésre, hogy amennyiben 1993-ban találkozott volna Royce Gracie-vel a ketrecben, melyikük lett volna a győztes:

„93-ban börtönben voltam, így semmi sansz nem lett volna a meccsre. De ha létrejött volna, nem lett volna fikarcnyi esélyem sem. Fogalmam se lett volna milyen harcművészettel találkozom, és abszolút meglepetésként ért volna a dolog. Ahhoz nekem minden területen készülnöm kellett volna. Itt nem mehetsz csak oda az ökleiddel, kell, hogy jó földharccal is rendelkezz. És erős birkózó alapokra is szükséged van, hogy sikeres légy. Ez az igazság.”

H.Ákos

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr845600257

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása