TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Velasquez álla valószínűleg eltört, Werdum következik

2013.10.23. 10:05 td_axl

Hétvégén Cain Velasquez és Junior Dos Santos csatája ismét elég egyoldalúra sikeredett, Cain 23 percen keresztül gyalulta Juniort, aki a második menettől nem emlékezett a küzdelemre. Ehhez képest autopilot módban is becsavart párat Cain-nek, aki párszar megtorpant a benyelt ütésektől, de ritmusából nem zökkent ki. Ettől függetlenül úgy fest, hogy eltört az álla a bajnoknak, szóval áprilisig felfüggesztette a doki. 

cain.jpg

Ezzel azért jó számolni, mert Dana már ki is jelölte a következő kihívót, aki Fabricio Werdum lesz. Tekintve a nehézsúlyú felhozatalt, ő az egyedüli, aki befér a címmérkőzésre, földön pedig olyan tud hozni a bajnoknak, amivel eddig nem feltétlenül találkozott még. Ha pedig jobban belegondoltok: amennyiben Werdum legyőzi Caint is, akkor igencsak patináns alakja lesz az MMA nehézsúlyú históriájának, főleg, ha mindezt szubbal tenné, ugyanis ezzel Fedor és Big Nog után az UFC Baddest Man is kipipálásra kerülne a listáján. Ezt tudja ő is, ha szubolná Cain, akkor állítása szerint vissza is vonulna, többre nem vágyna, maradna a kommentátor széknél.

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr785595397

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása