TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Szombaton jön a Harcosok Klubja 8.

2013.10.23. 16:35 td_axl

harcosok-klubja-8.jpg

Ütős és éles bunyókat ígér a Magyar Muaythai Országos Sportági Szakszövetség és a Magyar Muaythai Egyesület szervezésében, 2013. október 26-án megrendezésre kerülő „Harcosok Klubja” versenysorozat nyolcadik tornája. Az egész napos küzdelem-maratonon az elsőként lebonyolításra kerülő, Bárdi Péter, Gilányi Attila, Kozsák György és Lőrinczi György fémjelezte thai-box nehézsúlyú négyes torna mellett egy speciális versenysorozat is bemutatkozik.

Ez a THAI TOP 8. Erre a tornára csak kezdő harcosok nevezhetnek; a kezdő az jelenti, hogy maximum 1-2 mérkőzés állhat a nevezők háta mögött. A további „Harcosok Klubja” rendezvényeken nyomon követhető lesz a résztvevők fejlődése. Az est főmérkőzésén a korábbi profi thai-box Európa-bajnok Győrfi Csaba és a fiatal, feltörekvő harcos Szalontai Gergő csap össze K-1 szabályrendszerben.
További információk, párosítások a www.muaythai.hu oldalon elérhetőek.

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr915595438

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása