TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Jön a IX. Hungarian BJJ Open

2013.10.23. 20:10 td_axl

Ha ősz, akkor jön Közép-Kelet Európa legnagyobb brazil jiu-jitsu versenye!

bjj2013.jpg

Ismét Budapesten gyűlnek össze a földharc szerelmesei, hogy összemérjék erejüket. Az első verseny óta eltelt tíz évben a résztvevők száma megtízszereződött és az egy tatami helyett már hat páston folyik a küzdelem.

A kezdetekkor szinte még klubok sem voltak a környező országokban, ma pedig a legkisebb és legnagyobb csapatok is képviselik magukat magyarországi megmérettetésen. Több, mint kétszáz versenyzőt várunk, de ez csak óvatos becslés, mert a nevezések alapján sokkal többen is lehetnek. Először csak fehér övesek indultak külön kategóriában, és együtt a kék/lila övesek, ma pedig már csak lányoknál vannak összevont kategóriák, de talán jövőre már erre sem lesz szükség, a nem is annyira gyengébb nem képviselői ugyanis egyre többen indulnak a megmérettetésen.

Idén először vesznek részt a gyerekek és junior korkategóriás versenyzők is a Hungarian BJJ Openen. A rendezők régi álma volt, hogy ne csak a felnőttek gyűrjék egymást és most végre a kölkök is megmutathatják tudásukat. A verseny fővédnöke ismét Zé Radiola mester a brazíliai Recife városából, aki kilencedszerre is eljön Magyarországra, hogy személyesen ellenőrizze a verseny és a bírásokodás tisztaságát.

A verseny időpontja: 2013. november 16.
A verseny helyszíne: Budapest, Fáy utca 58. Vasas sportcsarnok.
A nevezési díj: 9000 forint
Nevezni a rendezvény oldalán lehet: http://www.hungarianbjjopen.com/

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr15595432

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása