TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

GLORY 12 New York: könnyűsúlyú torna

2013.10.16. 21:49 td_adamrepa

GLORY12.jpg

November 23-án A Madison Square Gardenben méri össze erejét és tudását Giorgio Petrosyan, Andy Ristie, Robin Van Roosmalen, Davit Kiria, Shemsi Beqiri, Ky Hollenback és, hogy az amerikai közönségnek is kedvezzenek, két nehézsúlyú harcos is összecsap majd Jamal Ben Saddik és Ben Edwards személyében.

A GLORY gépezet felpörögni látszik, a GLORY 11 jó fogadtatását követően a GLORY 12 is összeállni látszik, ahogy a fentebbiek mutatják. A SpikeTV-n széles körben mutatkozhatnak be a kábeltévé-előfizetőknek a már említett harcosok. Több, mint valószínű, hogy ismét elég sok embert tudnak majd a televízió elé szögezni - talán még többet is, mint a GLORY 11-vel. A GLORY okos, átgondolt stratégiát követ, alaposan felépíti a gálákat, ahol az egymás után következő harcokkal egyre inkább emelkedik a technikai szint, egyre komolyabb bunyósokat mutatnak be és az amerikaiak is megkapják, amit alapvetően nagyon szeretnek látni: a nehézsúlyúakat. A GLORY 12 főmeccsén a 125kg-os marokkói, Jamal Ben Saddik és a 116kg-os ausztrál (2009-es ISKA világbajnok és ISKA South Pacific bajnok, 2010-ben pedig K1 Óceánia bajnok) Ben Edwards esnek egymásnak.

De a minőség, az izgalmak garantáltak a könnyebb súlycsoportban is: a GLORY könnyűsúlyú kategóriájának jelenleg első helyén lévő Robin Van Roosmalen 66%-os KO arányával, a félelmetesen technikás, 78 - 1 - 1 mérleggel bíró Giorgio Petrosyan, a GLORY 10 alkalmával Albert Kraus-t megverő amerikai Ky Hollenbeck vagy a mára minden kickbox-al foglalkozó média által a top 10-be került Andy Ristie mind egyfajta biztosítékként szolgálnak. A GLORY egyelőre minden jel szerint úgy tűnik képes lesz megvetni lábait és amennyiben a nézettségi adatok, jegyeladások és PPV számok emelkednek, a befektetők és a GLORY-s fejesek tovább bizakodhatnak az áttörést illetően.

GLORY13.jpeg

Közben pedig a GLORY 13-at is bejelentették, a kanadai-olasz ‘Bazooka' Joe Valtellini üzent is a jelenleg első helyen tanyázó Nieky Holzkennek (82-11-0), ugyanis Joe szeretne a második helyről az elsőre kerülni. A fight card még alakul, egyelőre a részletek nem ismertek. A GLORY 13 tervezett helyszíne Japán, az időpont pedig December 21. Több, mint valószínű tehát, hogy egy igazi év végi nagy durranásra készül a GLORY.

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr965571902

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása