TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Fedor: Velasquez okos harcos

2013.10.14. 20:41 td_axl

Fedor Emelianenko nyilatkozott a hétvégi Velasuez vs Dos Santos 3 párosítás kapcsán, valamint a pletykákról, miszerint annak idején közel állt ahhoz, hogy az UFC-be kerüljön.

fedor.jpg

Amennyiben Velasquez képes lesz hozni az eddigi mérkőzésein alkalmazott taktikáját, akkor megnyerni a küzdelmet Dos Santos ellen. Cain legnagyobb erőssége, hogy képes folyamatosan váltani a meccs során, lekövetni az ellenfelét. Okos harcos a bajnok.

Annak idején minden Dana kezében volt, hogy az UFC-be kerüljek. Úgy éreztem azonban, hogy ez az ember gyűlölt minket, gyűlölt engem. Minden alkalmat megragadott, hogy inzultáljon. Sokat, sokféle dolgot állítottak rólam és az UFC-ről, de igazság szerint semmi sem történt, csak beszéd volt az egész.

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr635568581

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása