TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

MMA legendák: Kazushi Sakuraba

2013.10.13. 14:21 td_adamrepa

A japán legenda, a Gracie-vadász, Kazushi Sakuraba volt az első, aki több évtized után elsőként győzött le egy Gracie-t (Royler-t), amivel elég nagy hullámokat vert az MMA világában. Legendás harcuk a Pride Grand Prix 2000 fináléjában 90 percig tartott és mivel Royce testvére, Rorion végül bedobta a fehér törülközőt a ringbe, - ezzel pedig feladta a küzdelmet -, Saku győzelmével zárult.

sakuraba.jpg

Sakuraba karrierje során Royler, Royce, Renzo és Ryan Gracie ellen is győzni tudott, de a súlykülönbségek sosem érdekelték, rendíthetetlensége pedig olyan nevekkel hozta össze egy ringbe, mint Vitor Belfort, Quinton "Rampage" Jackson, Kevin Randleman, Ken Shamrock, Carlos Newton, Guy Mezger, akiket le is győzött. Saku legutóbb két éve mérkőzött MMA-szabályrendszerben, negyedik zsinór-vereségét könyvelte el akkor, barátai pedig a visszavonulást ajánlották neki. Egyes vélemények szerint Saku meghalni is képes lenne a ringben, számlálhatatlan sérülései, kora és elért eredményei ugyanis már rég nem indokolják, hogy aktívan mérkőzzön. A pankráció világában is vállalat az elmúlt években pár küzdelmet, de legutóbb kezét/vállát törte. Kazushi Sakuraba az MMA úttörője és legendás alakja, aki a Pride Fc felemelkedésében, valamint a sportág népszerűsítésében vitathatatlan szerepet vállalat és vállal napjainkban is.

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr635565327

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása