TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

GLORY 11: Spong vs Corbett nyilvános edzés

2013.10.12. 11:17 td_axl

glory-edzes.jpg

Fotó: GLORY

Holnap hajnalban Chicagóban jön a Glory 11, ami egy nehézsúlyú torna keretén belül keresi új nehézsúlyú királyát, ill. Spong és Corbett ismét találkozik, hogy pár évvel ezelőtti no contest eredménnyel záró meccsüket rendezzék. Spong azt a bunyót vereségként értékeli, máshogy nem is nagyon lehet, hiszen a bíró kiszámolta őt, ennek ellenére ment rá Corbett, ezért zárult eredmény nélkül a találkozó. Spong bízik nagyon Pedro Diaz edzőjében, aki aranygenerációt nevelt ki a kubai ökölvívó válogatottban, Corbett csapata pedig fél éve csak Spong meccseit elemzi és van egy rakatnyi gyenge pont, amit felírtak és hát ismét csak kicsapná ez szerint Spongot az ausztrál.

A nehézsúlyú tornán mindenkinek Saki-ra fáj a foga, ő az első számú kiemelt. Verhoeven kapta a lehetőséget, hogy mindjárt ellene kezdhet. Saki szerint Rico nincs azon a szinten, ami a tornához, vagy hozzá kell. Ghita ugyan nem ezt mondja, de túlnéz Braddock Silva-n és már a döntőre hajaz Saki ellen, egyben trilógiájukká érő küzdelemben végre legyőzné a törököt. A torna tartalék mérkőzését Zimmerman vívja Gerges ellen. Az alábbi videóban egy nagyon fasza kis videó jön a gála nyilvános edzéséről.

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr35564876

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása