TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Buakaw Japánban tért vissza Sato ellen

2013.10.11. 19:43 td_axl

buakaw.jpg

Múlt vasárnap Buakaw Banchamek (korábbi nevén Por Pramuk) a Japánban rendezett MAX Muay Thai IV: Sendai gála keretén belül tért vissza a szorítóba, ellenfele pedig a rendkívül szívós és erős ellenfél, Yoshihiro Sato volt. Buakaw és Sato korábban már háromszor találkoztak, Buakaw két győzelmet számlált, de az utolsó ütközetük során Sato kiütötte a thai harcost 2008-ban.

Már csak azért is volt érdekes ez a küzdelem, mert Buakaw 2009 óta lényegében nem találkozott kaliberében hozzá hasonló bunyóssal, ez elsősorban menedzsment problémákra vezethető vissza. Vasárnap ugyan lassan kezdett Buakaw, de az első menet után nem találta őt Sato, a mérkőzést pedig pontozással vitte a thai legenda, Ezzel egyszersmind bizonyította, hogy a mélyebb vízben is képes még úszni, és igencsak frankó lenne, ha a Glory át tudná őt hozni a Petrosyan elleni visszavágó kedvéért.

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr15563650

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása