TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Belcher tiszteletre tanítaná Palharest

2013.10.11. 19:27 td_axl

belcher.jpg

Ahogy azt ma olvashattátok márRousimar Palhares immár nem az UFC bunyósa, miután az UFC Fight Night 29 programjában megcsavarta Pierce lábát és nem nagyon engedte azt a kopogás ellenére sem, Dana meg kicsapta őt. Maga Pierce csapata kérte a mérkőzést követően, hogy az atlétikai bizottság vizsgálja ki az esetet, a szakik az UFC döntés mellett 90 napra felfüggesztették versenyzői engedélyét. A vélemények megoszlanak a profik között is az esetről, de az alábbi visszajátszáson egyértelműen látszik a sportszerűtlenség. (köszönet chuck-d a linkért!)

Aztán Alan Belcher írt Twitterén, ami szerint ismételten megütközne a brazillal, hogy móresre tanítsa őt, pontosabban tiszteletet tanítson számára ellenfeleivel szemben. Belcher tavaly győzte le Palharest TKO-val, miután többször is sikeresen védte a brazil lábfeszítéseit. Értelem szerűen az UFC-ben nincs mód a visszavágóra, ezért Belcher a Gracie srácokat kérte, hogy a következő Metamoris jiu jitsu gálán hozzák el neki Palharest, tehát hazai pályán menne Toquinho ellen. Kíváncsian várom...

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr295563629

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása