TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

UFC Fight Night 29: Maia vs Shields mérkőzések videói

2013.10.10. 20:02 td_axl

ufn29.jpg

Hét közepén hozta le az UFC Fight Night 29 gálát, melynek mérkőzéseit ezen a linken nézheted vissza.

Spoiler!

A főmérkőzésen az előzetesen esélytelenebbnek hitt Shields nagyon szoros meccsen, megosztott pontozással vitte a bunyót, de akár Maia is kijöhetett volna győztesként. Aminek jobban is örült volna, hiszen Dana szerint ő jött volna a sorban a váltósúlyú címért. 

Thiago Silva és Matt Hamill ronda meccsen, a végén szinte alig állva maszatoltak, akár inaktivitás miatt le is lehetett volna küldeni őket, a kardió otthon maradt. Silva esetében ez érthető talán, megszenvedett a fogyasztással, ami így sem sikerült neki, 208 fonttal mért be. Fizuja 20 %-át leadta Hamill-nek, a pontozásos győzelme pedig életmentő volt számára, mert a mariskás és doppingos húzásai után ez a súlybenézés könnyen a szerződésébe kerülhetett volna. vagy fog is ezen bunyó után...

Számomra Erick Silva a váltósúly egyik nagy ígéreteként érkezett az UFC-hez, fiatal kora ellenére én is sok potenciált láttam benne. Aztán Fitch elkapta őt, de az öreg dörzsölt rókától jó elszenvedni egy ilyen vereséget, sokat tanult szerintem Silva abból a leckéből. Aztán tegnap Don Hyun Kim ellen nagyon pofás bunyót hozott, Kim és ő is pörgették a bunyót, Silva irányított, míg bele nem nézett egy brutál balosba, amitől eszméletlenül feküdt ki. Kérdés számomra, hogy dolgozza fel  a vereséget az ifjú brazil, Kim pedig nagyot lépett előre a súlycsoport táplálékláncában. 

Amúgy meg nincs új a nap alatt, Palhares visszatért és lábat szakított mindjárt az elsőben. Hiába kopogott Pierce, Palhares csak nem engedte a lábát, ebből még akár problémája is lehet, legalábbis Pierce csapata f*szkorbit kért rá, meglátjuk...

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr65562382

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása