TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Ruslan Karaev visszatér

2013.10.10. 20:21 td_axl

karaev.jpg

Mert amúgy visszavonult nem is oly rég. Volt ő ünnepelt orosz f*sza gyerek, aki kiosztott pár KO-t, meg be is szedett párat, amitől bizony szépen kifeküdt néhányszor, az orvosok meg szóltak, hogy ez így nem lesz jó. Mégsem ezért tűnt el, egy csúnya térdsérülést pihent ki, meg kiesett a kosárból a Glory-nál, szóval nagyon visszaútja sem maradt. Most a moldáv KOK megtalálta, náluk tér vissza ütni párat. Sok sikert Ruslan.

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr25562431

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

metadata 2013.10.11. 10:24:14

Vigyázat! Öntömjénezés kezdődik:
Én általában az első meccsen kiszúrom a leendő nagy bajnokokat. Karaev esetében viszont tévedtem. Meg voltam győződve róla hogy előbb-utóbb K-1 világbajnok lesz, és amikor megtörtént az első pár KO-s veresége és látszott hogy az álla nem az igazi még akkor is bíztam benne hogy odaérhet valamikor legalább a döntőbe.

Robbanékonysága és dinamikája egyedülálló volt a K-1 mezőnyében. Kár érte, mert igazán látványos és agresszív stílusa volt (van) csak sajnos nem állta olyan jól az ütéseket ahogy adta. A legcsúnyább zakó a Haritól elszenvedett KO volt.

metadata 2013.10.11. 10:26:20

Amúgy még mindig fiatal, napi fél óra fejenállással meg sokat javíthatna az állán....

Drukkolok neked Ruslan!
süti beállítások módosítása