TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Teixeira: Ki kell ütnöm Jonest

2013.10.07. 20:33 td_adamrepa

Teixeira.jpg

A UFC 165 után, amikor Alexander Gustafsson végül is a rövidebbet húzta Jon Jones ellen, a szoros meccs ellenére a UFC a visszavágó helyett úgy döntött, inkább a következő kihívónak biztosítanak egy lehetőséget az övért Jon Jones ellen. Teixeira zsinórban az ötödik meccsét nyerte, amikor legutóbb a UFC Fight Night: Teixeira vs Bader gálán Ryan Badert tette el az útból egy első menetes TKO-val. Teixeira nyilvánvalóvá tette, hogy teljesen tisztában van azzal, hogy nagyon egyértelmű kell legyen győzelme, ezért, mint elmondta, kiütést tervez:

"Abszolút így érzem. Oda kell mennem és el kell intéznem ezt a gyereket. Persze, hogy ez a tervem. Oda akarok menni, kiütni és elvenni az övet."

Teixeira a jelenlegi állás szerint nem a UFC 169 gálán, a Superbowl hétvégéjén fog találkozni Jones-al, hanem egy még meg nem határozott időpontban, melyet azonban bennfentesek 2014 Március környékére látnak esélyesnek. Mindenesetre az est főmeccse így egy másik páros kell, hogy legyen, akiket azonban még nem találtak meg eddig.

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr495555309

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása