TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

CWFC 60: Buki sérülés miatt nem vállalta a döntőt

2013.10.06. 11:50 td_axl

buki3.jpg

Tegnap este Londonban Buchinger Iván a Cage Warriors 60 gála keretén belül indult a szervezet könnyűsúlyú címéért. A trónért négyes tornát írtak ki, melynek résztvevői Buki mellett Jason Ball, Stevie Ray és Mick Sinclair voltak. Iván a tornát a helyi kedvenc Sinclair ellen kezdte, aki keményen bekezdett és préselte Ivánt a rácsoknak, és low-kick téren nyomult. Egy húzósabb földrevitel után Buki fájdalmas arccal fogta bordáit, a szünetre is így ment a sarkába.

A másodikban aztán nagyobb elánnal jött ki Iván, sérülése ellenére gyorsan be akarta húzni a győzelmet. Sinclair azonban ellen állt, de a menet közepe fele Buki le tudta vinni ellenfelét majd oldalsó pozícióból karfeszítéssel legyőzte az angol srácot. Az eredményhirdetéskor nem volt boldog túlzottan Buki, ami aztán érthetővé is vált a későbbiekben: nekem írt üzenetében azt írta, hogy valószínűleg bordája eltört, a döntőre nem tudott kimenni a ketrecbe. A tornát végül Stevie Ray nyerte a tartalék mérkőzés nyertese, Sean Carter ellen. Bízom benne, hogy miután Buki felépül, azonnal kihívói státuszba kerül és pótolhatja mérkőzését Ray ellen.

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr145553605

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

metadata 2013.10.07. 07:49:47

Hát ő... mit lehet erre mondani. Pech, de az azért megsüvegelendő, hogy törött bordával kiment és be is fejezte a meccset. Nem csak a nemzeti érzés beszél belőlem ha azt mondom ilyen egy igazi bajnok!!
süti beállítások módosítása