TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

UFC: Brazil tervek

2013.10.01. 21:18 td_adamrepa

FabricioWerdum_Headshot.png

Dana White, a UFC elnöke egy a médiának adott interjú során Brazíliában elárulta, jövőre 13 UFC-t terveznek az országban tartani.

"Úgy néz ki ez a legfontosabb piac a világon. Tűzben van. Kezd beindulni a dolog. Nem csak, hogy tűzben van, de 13 estet fogunk itt tartani. És ráadásul a legnagyobb tehetségek is innen jönnek. A nagyszerű abban, hogy többször leszünk itt jövőre, hogy több lehetősége lesz a brazil harcosoknak a nemzetközi áttörésre, nemcsak a hazaira. " - mondta White.

A brazil piac valóban nagyon fontos - a harc a UFC és a Viacom tulajdonban lévő Bellator között egyre élesedik. A brazíliai Fox Sports-val a Bellator nemrégiben írt alá egy szerződést, miszerint a Bellator esteket a Fox adni fogja Brazíliában, ami azért lepte meg az MMA közösséget világszerte, mert Amerikában a UFC-nek van szerződése a Fox-al.

Mikor Fabricio Werdumra terelődött a szó, White nagyon pozitívan nyilatkozott róla:

"Imádom Werdumot. Most kötöttünk vele új szerződést.. Úgy látom nagyon sok jó dolog fog még történni a jövőben ezzel a sráccal."

Werdum, az első ember, aki valóban legyőzte Fedort, júniusban subolta Nogot, utóbbi hét meccséből hatot megnyert. Még 2008-ban KO-val vesztett Junior Dos Santossal szemben, ám úgy néz ki, most nagy az esélye annak, hogy ismét találkoznak - amennyiben JDS megveri Cain Velasquez-t a UFC 166 gálán.

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr625543190

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása