TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Wandy nekiment Sonnen-nek a Vegasban

2013.09.29. 11:58 td_axl

Emlékeztek még, mikor Sonnen fojtásba húzta Shogunt és ezzel mattolva a brazilt nyomban ki is hívta annak egykori Chute Boxe társát és mentorát, Wanderlei Silvat? Silva már régóta várt a lehetőségre, hogy a szerinte roppant tiszteletlen Sonnent elrakja láb alól, de Dana szerint annyi zsetont kért a PPV eladásokból, hogy ugrott a buli, Sonnen meg Evans ellen megy legközelebb.

wand.jpg

Ezt követően Wandy egy olyan kampányba kezdett, mellyel Sonnen válogatott és szerintem zseniális pszichés hadviselésére kíván válaszolni. Csakhogy Silva, minden tiszteletem az övé, korántsem olyan kifinomult módon tudja betámadni verbálisan az ellenfeleit, mit Chael P. Sonnen, aminek az alábbi videó lett a vége. Silva a Mr Olympia Expon ment rá Sonnen-re, a kamera forgott, utána meg anyázott, meg fenyegetett egy sort. Kihangsúlyozza, hogy profi harcos mivolta miatt nem történt valós atrocitás, de ez az egész forgatókönyv nem bejövős, nyomták már nekem így lent a sarkon a dakoták, már elnézést, ez fejezd be Wandy, maradjon meg az oktagon erre, vagy más formája az üzengetésnek.

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr995539136

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása