TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Okamit kirúgta az UFC. What?

2013.09.28. 11:24 td_axl

Egy kis Jon Fitch féle déjà vu szagot érzek a levegőben. Fitch a váltósúly fekete lova volt, aki 'jómunkás ember módján szépen hátravágta a GSP felé igyekvő embereket a sorban, de ő maga nem tudta meglépni az utolsó lépcsőfokot, ráadásul a kispárnádat 'széjjenyálaztad unalmadban, mikor a meccseit nézted. emlékszel erre? 

okami.jpg

Nos, Yushin Okami hasonló utat járt be az elmúlt években, TOP 10 középsúlyú, ment Anderson ellen, Dana meg a legjobb japán MMA-harcosnak titulálta nem is oly rég. Megvan? Tegnap meg kirúgták. Lehetne fogni a Jacaré elleni komoly vereségére, de előtte az UFC által igencsak tolt Belchert és Lombardot is letolta, szóval ő is átvette a középsúlyú címmérkőzés kapujának őrző szerepét. Mert hogy őt többet nem engedte volna be rajta UFC az is tuti. És hogy ne legyen több áldozat a középsúlyú srácok között és a PVP bevételek is rendben legyen, Okamit elrakták útból. Ez amúgy abból a szempontból érdekes lépés, hogy épp az ázsiai piacot igyekszik meghódítani az UFC, abban meg biztosak lehetünk, hogy Yushin vagy a Bellator-ban, vagy a WSOF-ban köt ki, amivel erősíti a konkurenciát. Amúgy Dana szerint van visszaút a japán számára, ha összerak egy pofás győzelmi szériát. Nem mondom, hogy hiányozni fog a srác, de ez egy újabb üzenet az UFC-harcosoknak, hogy szórakoztatni kell a zsetonért.

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr835537905

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása