TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Mérgesedik Pumukli és Bellator viszonya?

2013.09.03. 19:57 td_axl

Pár hete a facebook oldalunkon megosztottam egy képet Pumukliról, melyen Newton és King Mo társaságában volt, akkor későbbi cikket jeleztem nektek. Akkor derült ki ugyanis, hogy Attila megsérült, így nem tudja címét védeni ősszel, a Bellator pedig nyomban összehozta a King Mo vs Newton visszavágót, és hát igen, pont  az PPV gálájukra, melyet Rampage és Tito visz a hátán. Akkor megkérdeztem Attilát a dologról, a válaszát hallva pedig kivártam, milyen lapokkal játszik a Bellator.

pumukli_newton_king-mo.jpg

Aztán időközben Pumukli állítólag lengyel barátainknál azt nyilatkozta, hogy a Bellator parkoltja őt tudatosan jövő tavaszig, hogy nem sérül és a King Mo vs Newton 2 a PPV eladások miatt kell. Ráadásul ez a meccs nyomban z interim félnehézsúlyú címért megy. Attila februárban szerzett csak övet...A világsajtó persze felkapta a hírt, a fórumokon meg masszív b*zizás indult a Bellator irányába, Rebney mester kezd Dana-i magasságokba kerülni a szervezetnél. Átlátszónak tartják világszerte ezt a lépés, és valljuk be, elég egyértelműen törekszik a szervezet arra, hogy King Mo bajnok legyen. Ehhez csináltak egy rövidített félnehézsúlyú tornát nyáron, hogy megalapozzanak egy Newton elleni visszavágót, ahol King Mo már nem a korábbi arcával érkezik és nyerni is fog, valószínűleg. Hogy a történetet felgyorsítsák, Pumuklit oldalvonalra kell helyezni. 

Szóval a lengyel hírek után a Bellator gyorsan cáfolt egy orvosi lelettel, melynek ugyan köze nem volt az eredeti Pumuli sérüléséről szóló közleményhez, meg Attilát is idézték, hogy félre fordították a szavait, de ez csak még inkább szította a sajtó és rajongók hőbörgését. Hangsúlyozom, nem idéztem semmit Pumuklitól, csak külföldi oldalakról. Asszem most nem feltétlenül haveri a hangulat Attila irányában a cégnél, sokan a PPV-álmok megtorpedózását is látják a lehetséges fejlemények között. Várom a további fejleményeket

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr525494021

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

james80 (törölt) 2013.09.03. 20:06:36

Remélem valami olyasmi lesz a vége , hogy Pumukli valamelyik gálán kiüti King Mo-t !

dagadong 2013.09.04. 07:31:18

A Bellator jelenleg a legmocskosabb MMA promocio, eleg csak az Eddie Alvarez fele balhet emliteni. Sokan szidjak az UFC-t, meg tobben Dana White-ot, de ok igy egyetlen emberukkel sem bantak igy.

Rebney barmikor atvagna Attila torkat, csak hogy KM lehessen a bajnok. Sok penzt koltottek ra, es mindenkeppen bajnokot akarnak belole csinalni.

A masik dolog, ami rettenetesen zavar, az a Pro Wrestling-MMA keresztezes (King Mo, Rampage), ami az egesz sportnak art, a hitelesseget assa ala.
süti beállítások módosítása