TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Rampage és Ortiz találkozik a Bellatorban

2013.08.01. 22:02 td_axl

ortiz-rampage.jpg

Kicsit túlzás lenne már azt állítani, hogy a Bellator kikukázott magának pár elhasznált nevet az elmúlt időszakban, ugyanis azért King Mo, Rampage és Ortiz neveivel a félnehézsúly igencsak tetszetősre kezd duzzadni. Rampage még úgy is húzós ellenfél napjainkban bárki számára, hogy szarik bele a felkészüléseibe és motivációs gondjai is voltak. Csak voltak, mert elmondása szerint megint felébredt benne a street soldier és odab*szna pár arcnak. 

Ez az arc meg - nem is akár mekkora - Tito Ortiz lesz. Ne zavarjon, hogy Tito nemrégiben visszavonult, az inkább UFC-s leköszönés volt, kapott Hall of Fame tagságot, hogy aztán most átmenjen a zabszemhez, ami egyre inkább nyomni fogja az UFC seggét, a Belltator MMA-hoz. A Rampage vs Ortiz párosítás ugyanis van már olyan erős, hogy PPV adja a szervezet, az eddigi SPIKE szerződés is fasza volt nekik, ezzel azonban most komolyabb zsetont hozhatnak. Rampage is vigyorog, pedig ismét egy birkózót kapott, amiért eddig reklamált az UFC-nél, de kit érdekel ez már? A hab a tortán az lenne, ha ebbe a november 2-i cardba beraknák Pumuklit is címet védeni, hogy tolják a PPV cardot. 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr975439022

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dagadong 2013.08.01. 23:55:04

Hat itt most vitatkoznek, ez az a meccs, ami senkit nem fog erdekelni. 5-6 evvel ezelott meg lett volna nemi letjogosultsaga, de most??? (oke, meg mindig kevesbe abszurd, mint a Rampage RJJ boxmeccs) Konyorgom, az utolso 3 fightjukbol 3-at veszitettek mindketten. Ha ez lesz a PPV fo esemenye, akkor senki nem fogja megvenni, ebben biztos vagyok. Mas PPV main eventet pedig a Bellatornal nem igazan lehet elkepzelni, hiszen ingyen is alig nezik oket.

Hatalmas hiba volt ezeket a valaha volt nagyagyukat megvenni, ennyi penzbol szerzodtethettek volna jonehany top 10-est barmelyik sulycsoportba, amire valljuk be, egeto szukseguk lenne.

Nagyon remelem, hogy Attila nem ezen a cardon fog szerepelni, mert ha igen, nagyon kevesen fogjak latni az elso cimvedeset.

james80 (törölt) 2013.08.02. 00:01:31

Zinedine Zidane vs Luis Figo" lábtengó meccset is megnéznék bármikor! "A hab a tortán az lenne, ha ebbe a november 2-i cardba beraknák Pumuklit is címet védeni, " Ámen!

dagadong 2013.08.02. 00:41:06

@james80: En meg azt is megneznem, hogy egyutt sorozgetnek. De ha azt hallanam, hogy a Barcelona vagy a Bayern szerzodtette oket, es a kovetkezo meccsukon mar jatszanak is, akkor igencsak vakarnam a fejemet.

Ne ertsetek felre, Titot es Rampaget is nagyon kedvelem es tisztelem, epp ezert szeretnem, ha tobbe nem lepnenek a ketrecbe. Eljart felettuk az ido, es szomoru latni, hogy erre kenyszerulnek.

chuck-d 2013.08.08. 11:26:55

@dagadong: egyenes következtetést vonsz le sportérték és nézettség között, ami nagyon nem így van. ki csinálta a legnézettebb meccseket az UFC-ben? kik a mai napig a legismertebb ketrecharcosok az Államokban? minden igaz, amit a két bunyósról írsz, de ez akkor is jó húzás a Bellatortól, erre sokan felfigyelnek majd. sajnos ebben még nagyobb pénz van, mint egy szakmailag végig színvonalas gálában.

dagadong 2013.08.17. 10:54:58

ki csinálta a legnézettebb meccseket az UFC-ben?

Brock Lesnar :(

kik a mai napig a legismertebb ketrecharcosok az Államokban?

Ronda Rousey, Georges St. Pierre, Anderson Silva, Jon Jones...

Az USA-ban sokkal jobban ismerik az MMA szcenat (ami ott leginkabb az UFC-t jelenti), mint gondolnad, ezt tapasztalatbol mondom. Nem csak a hozzank hasonlo fanatikusok ismerik oket, hanem az egyszeru nezok is. Azok akik ppv-t vesznek, tokeletesen tisztaban vannak Tito es Rampage jelenlegi allapotaval.

Egyebkent az uj fightokkal az en erdeklodesemet felkeltettek, Alvarez vs Chandler, King Mo vs Newton, ezek remek meccseknek igerkeznek, de oket tenyleg csak a fanatikusok ismerik (Talan King Mo-t kiveve.)

Szoval ez a card szerintem bukasra van itelve. Akik a huzonevek lennenek, azok nem valoszinu, hogy sok nezot hoznanak, az igazan jo meccsek pedig viszonylag ismeretlen fighterekkel nem tudnak tolni rajta annyit, hogy sikeres legyen.
süti beállítások módosítása