TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Holnap találkozik a Románia-Magyarország MMA-válogatott

2013.06.27. 21:59 td_axl

damage.jpg

Június 28-án, pénteken Kolozsvárott kerül megrendezésre a Románia-Magyarország profi MMA csapattalálkozó, de a párharc mellett számos superfight is szerepel a gála programjában.  A magyar válogatottban két Hungarian Pitbull Fighters Debrecen sportoló  kapott helyet, de keceli, békéscsabai és budapesti harcos is szerepel a házigazda román nemzeti együttes ellen meccselő csapatban.


A magyar csapat összeállítása: 
70 kg: Benkő László (Kecel)
80 kg: Kálucz Martin (Debrecen)
84 kg: Soltész László (Debrecen)
88kg: Ökrös Sándor (Békéscsaba)
+100 kg: Zathureczky Zsolt (Budapest)

A csapattalálkozó mellett superfightokat is rendeznek a kincses városban, a Pitbullok közül Fényes Zsolt (65kg), Nyíri Bence (75kg), Végh Sándor (80kg) húz kiskesztyűt, de harcba száll a kemény öklű debreceni tanárnő, Rácz Irén (60kg) is. A sportolók Kovács Szabolcs, a Pitbullok ügyvezetője és Váradi Tamás edző vezetésével csütörtök reggel indultak Kolozsvárra.

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr115381310

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása