TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Emelianenko vs Cro Cop visszavágó jön

2013.06.24. 22:21 td_axl

mirco_alex.jpg

Na jó, egy kicsit b*zi voltam a címválasztással, nem Fedor tér vissza a nyugdíjból, hanem Alex kapott egy újabb meccset a Legend Fighting Show-tól. Miután legutóbb 'elsőmenetbenkopogniszoktam Bob Sapp meg sem izzasztotta, most visszavághat Mirko Cro Cop-nak a kilenc évvel ezelőtti vereségért. Akkor a horvát hozta a temetős köríves gyilkost, Alex is benézte a csapást. 


Mirco crocop vs alek emelianenko by 1ti2

Most azonban más idők járnak mindkét harcos tekintetében. Mirko azt mondta az UFC-től való visszavonulásakor, hogy az MMA-t már nem erőlteti, marad a kick-box-nál, de eztán csak kibökte, hogy hiányzik neki a gurulás is. Alex meg kolostorba ment, miután az M-1 Global kidobta őt vereségei és állítólagos Hepatitis fertőzés emiatt, az LFS meg visszarántotta őt a lélek útjáról Bobby fiú kedvéért. Szóval novemberben Moszkvában jön a két régi motoros összecsapása. 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr225376551

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása