TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Bellator: Debütál a Fight Master

2013.06.19. 21:40 td_hriczuakos

A mondás szerint addig kell ütni a vasat, amíg meleg. Nos, a Bellator környékén ez nagyjából úgy hangzik, hogy addig sz*rj az UFC orra alá, amíg tudsz. A TUF ugyan az elmúlt években már nem hozott akkora nézőszámot, mint indulásakor, de azért a csatornák között még csak-csak tengődnek az új évadok, legközelebb a FOX Sports 1-en érkezik a Rousey vs Tate fémjelezte széria.

És hogy a Bellator se maradjon ki a jóból, meg is csinálták a saját műsorukat, mely ma debütál a Spike TV-n. Olyan edzők tűnnek fel a képernyőn, mint Randy Couture, Frank Shamrock, Joe Warren, vagy épp Greg Jackson. A Fight Master érdekessége, hogy itt a harcosok maguk választanak majd edzőket, összesen 32-en indulnak el, ez az évad a váltósúlyú bunyósokat foglalkoztatja majd. Alább egy kis videó kedvcsinálónak, valamint megismerheted az indulókat:

H.Ákos

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr675369625

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása