TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Dan Henderson: Az övet akarom

2013.06.11. 21:32 td_hriczuakos

42 évesen is lehet jól teljesíteni, legalábbis Dan Henderson még képes erre. Több mint 15 éve űzi már az ipart, és nem is eredménytelenül, hiszen gyakorlatilag megnyert már minden övet, melyeket egy rangos szervezetnél meglehet, a vitrinből már csak a UFC-öv hiányzik. Most hétvégén egy korábbi bajnok, Rashad Evans fogadja őt a ketrecben, állítólag kihívói pozícióért megy majd a buli. Hendo gondolatai a meccs előtt:

„Rashad egy olyan bunyós, akit nehéz kiszámítani, mert sohasem tudod, hogy jön harcolni ellened. Nem tudom, hogy a birkózást, vagy az állóharcot erőlteti majd, mindenesetre én felkészültem, akármi legyen is. Nagyon kemény, komplex ellenfél, izgalmas meccs lesz. Rengeteg új, és tehetséges srác van a félnehézsúlyú mezőnyben, nekik ugyanazok az álmaik, mint nekem. Most csak Rashad-ra koncentrálok, de az elsődleges célom mégiscsak a bajnoki cím megszerzése.”

H.Ákos

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr925354941

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása